Hungarian English France


 
 
Beregi Hétvége
2011. október 7. Hajdúdorog Görög Katolikus Templom
2011. október 8. Nyíradony Művelődési Ház
2011. október 9. Kisvárda Katolikus TemplomKoncert a kicsinyekért

2011. október 7-én Hajdúdorogon, a Görög katolikus Püspöki Székesegyházban mutatkozott be kórusunk. Az ezredfordulón felújított templom gyönyörű környezetet teremtett a teltházas koncerthez. A jelenlévő közönség állva köszönte meg énekkarunk szolgálatát, a befolyt adományokat a Szent Bazil Oktatási központ óvodájának ajánlottuk fel.

Tartósan beteg gyermekekért

2011. október 8-án a Nyíradonyi Móricz Zsigmond Művelődési Házban szólt énekünk a kórus fennálása óta 210. alkalommal. Ez alkalommal együtt tartottunk koncertet a helyi görög katolikus egyházközség Szent Atanáz és a református egyházközség egyesített énekkarával. Együtt énekelhettünk a Nyíradonyi Pávakörrel és gyönyörködhettünk Bárdosi Ildikó csodálatos énekhangjában. A rendezvényen befolyt adományok öt helyi – tartósan beteg gyermeket nevelő – család megsegítését szolgálja.

Közeleg a szeretet ünnepe

2011. október 9-én Kisvárdán a Római Katolikus Templom vendégei voltunk. A délelőtti nagymisét követően léptünk fel telt ház előtt, a jelenlévők első alkalommal találkoztak a kórussal, tapsuk az élmény elismerését jelentette számunkra és azt, hogy egyetértenek célunkkal. A koncert alkalmából befolyt adományok a rászoruló gyerekek, családok és idősek karácsonyi ajándékozását szolgálják.

 

  

A kórus kizárólag jótékonysági rendezvényeken lép fel !

 
Utolsó modósítás: 2011-10-24 17:27